Josche Tattoo en piercing (2024)

Portfolio

Maak een afspraak
  • Josche Tattoo en piercing (13)

    Angela Van Kan

    2 weken geleden

    Hier heb ik samen met mijn partner een koppel tattoo laten zetten.
    Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en kunnen onze ogen er niet vanaf houden. Het is echt een kunst werk! Wat ik ook nog heel fijn vond is dat Marcel de tijd voor je neemt en ook uitleg geeft over de na verzorging terwijl het ook beschreven staat op het formulier wat we mee gekregen hebben. Nogmaals bedankt Marcel! Een echte vakman!

    Reageer

  • Josche Tattoo en piercing (14)

    Dewi Schrijen

    een week geleden

    ik heb een septum laten zetten. na een halfjaar nog steeds zeer pijnlijk door verkeerde plaatsing bij kraakbeen. onvriendelijk en onbehulpzaam. zeer ontevreden. verteld erover tegen vrienden en meerdere slechte ervaringen met verpeste tattoo’s gehoord en gezien.

    Reageer

  • Josche Tattoo en piercing (15)

    Desiree Demandt

    3 maanden geleden

    Met mijn dochter in Makado Beek geweest voor neuspiercing. Zij had jullie online gevonden.
    We zijn erg vriendelijk en professioneel geholpen.

    Tip! Jullie shop is niet zo goed zichtbaar. Mensen lopen makkelijk langs zonder te weten dat jullie er zijn en dat is jammer.

    Reageer

  • In 2015 heb ik door Corina mijn 3 helix piercings laten zetten waar ik nog altijd mega blij mee ben, in 2017 een navelpiercing, in 2022 een conch piercing door purdy en vandaag heb ik deze hele mooie tatoeage laten zetten door Purdy. Ik ben er echt super blij mee! Altijd een hele fijne en veilige sfeer in de shop waardoor ik me altijd snel op mijn gemak voel. Ook vandaag weer. Het was hartstikke fijn om deze tatoeage te krijgen en ik zou zeker terug komen voor een plaatje van Purdy!

    Reageer

  • Josche Tattoo en piercing (17)

    Evelyne Fraats

    een maand geleden

    Geweldige zaak. Super professioneel. Ik heb hier meerdere piercings en een tattoo laten zetten. Kan het alleen maar aanraden!

    Reageer

  • Josche Tattoo en piercing (18)

    Margie De Haas

    5 maanden geleden

    Vorige maand na lang twijfelen mijn navelpiercing laten zetten. na de zwangerschappen vond ik mijn navel erg lelijk dus ik dacht ik ga toch eindelijk doen 🙂

    Nadat deze gezet was zeiden familie en vrienden al hij zit erg hoog? en veel vel.. ik dacht ja misschien wel? maar voor mij was het beter dan m’n lelijke navel dus ik was er blij mee.

    Helaas begon na 3 dagen de ellende zo’n ellendige pijn en vuurrode cirkel erom heen van zeker 5cm. Maandag meteen gebeld maar de zaak was dicht dus direct smorgens geappt. Ik kreeg als advies dat er een langer staafje in moest? (oké dus toch erg veel vel?) maar aangezien ik zo’n ontzettend pijn had durfde ik dit niet aan. Er werd me gezegd dat ik Beek kon komen of Dinsdag in Sittard.. ik dan ik kijk het morgen even aan dan zal het vast beter zijn en nog goed met zoutoplossing gespoeld etc.

    Horror de hele nacht wakker gelegen vd pijn en koorts. smorgens direct weer hun geappt met foto’s. Ik moest de huisarts maar bellen want hij was ontstoken en moest eruit……

    Tsja de meeste foto’s zal ik maar niet delen maar ik loop met een mooi plakkaat op me buik. Ben echt teleurgesteld want er was wel degelijk HEEL veel vel gepiercd. ik ben erg smal en als ik nu kijk na t litteken en de gaatjes zit t ook niet recht boven me navel en veel te hoog. Het is gewoon niet netjes geplaatst. als er minder vel gepiercd was was dit nooit gebeurd!!

    Al met al heb ik nu alsnog een lelijke navel, een hoop pijn ellende en littekens en me geld kwijt! Dat er iets mis kan gaan snap ik, kan altijd gebeuren maar de manier waarop er dan mee omgegaan wordt BIZAR! top service!😅

    Reageer

  • Josche Tattoo en piercing (19)

    Sylvano Van Marm

    een maand geleden

    Piercing wissel laten doen.
    Super vriendelijke personeel met het juiste eerlijke advies.
    Snel terug voor een nieuwe piercing

    Reageer

  • Josche Tattoo en piercing (20)

    Jamie Heldens

    7 maanden geleden

    Voor mijzelf en voor mijn dochters al enkele keren bij Josche geweest. (Piercings en oorbelletjes). Gisteravond onze helix ringetjes erin laten zetten, en mijn dochters verjaardagscadeau: een tragus. (Nogmaals dankjewel Corina en Esmee!)

    Elke keer komen we blij de zaak in, en nog blijer de zaak uit. Een heel fijne sfeer, met lieve en kundige mensen. Ik zou er zo met een kop koffie gaan zitten, dat schetst de sfeer wel denk ik! Tot snel weer 🙂

    Reageer

More Reviews

Plaats een reactie

Geef een reactie ·

Maak een afspraak
Adres

Heinseweg 11, 6131 BR Sittard, Nederland

Locatie
  • Heinseweg 11, 6131 BR Sittard, Nederland

Josche Tattoo en piercing (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jamar Nader

Last Updated:

Views: 6455

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jamar Nader

Birthday: 1995-02-28

Address: Apt. 536 6162 Reichel Greens, Port Zackaryside, CT 22682-9804

Phone: +9958384818317

Job: IT Representative

Hobby: Scrapbooking, Hiking, Hunting, Kite flying, Blacksmithing, Video gaming, Foraging

Introduction: My name is Jamar Nader, I am a fine, shiny, colorful, bright, nice, perfect, curious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.